Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie.nl. Voordat je belt of mailt vragen wij je onderstaande informatie door te nemen. Je kunt ook kijken naar de veel gestelde vragen over verzekeringen.
Bewegen is verandering. Vrijheid. Vooruitgang. Bewegen is leven. Een kostbaar goed dat we graag willen behouden. Niemand kan alle risico’s vóór zijn. Wèl kunnen de meeste gevolgen worden afgedekt. En dan is Unigarant een sterke keuze. Want Unigarant is gespecialiseerd in het verzekeren van mobiliteit in alle vormen. En dat is niet verwonderlijk als dochter van de ANWB. Om te kunnen bewegen zijn er hulpmiddelen uitgevonden. Een fiets. Een boot. Een auto. Zaken die kapot kunnen gaan. Of gestolen kunnen worden. Maar het blijven slechts zaken. Daarom verzekert Unigarant naast de materiële zaken ook jou als persoon. Zodat je in het dagelijkse verkeer of op vakantie weet dat jouw verzekering is afgestemd op mensen. Dat beweegt een stuk prettiger! Prettige vakantie! In samenwerking met Unigarant kun je bij Opvakantie.nl de volgende verzekeringen afsluiten: ANNULERINGSVERZEKERINGEN ::Annulering kortlopend: de annulerings verzekering voor je vakantie. De Unigarant Annuleringsverzekering vergoedt de kosten die na annulering verschuldigd zijn. Bijvoorbeeld in geval van ernstige ziekte of overlijden. De verzekering vergoedt o.a. ook de reële financiële schade bij tussentijdse afbreking van de reis, het niet kunnen volgen van de voor vertrek geboekte rondreis en vertrek- en aankomstvertraging.  ::Annulering doorlopend: het hele jaar door verzekerd, inclusief unieke annuleringsdekking voor theatervoorstellingen en concerten.
De Unigarant Annuleringsverzekering vergoedt de kosten die na annulering verschuldigd zijn. Bijvoorbeeld in geval van ernstige ziekte of overlijden. De verzekering vergoedt o.a. ook de reële financiële schade bij tussentijdse afbreking van de reis, het niet kunnen volgen van de voor vertrek geboekte rondreis en vertrek- en aankomstvertraging. Het hele jaar door zijn de annuleringskosten van iedere reis verzekerd tot een bedrag van euro 1500 per verzekerde per reis  (met een maximum van euro 6000,- euro per jaar). Daarnaast is er standaard een dekking voor theater voorstellingen en concerten. Moet je je theatervoorstelling of concert door een ernstige reden afzeggen, dan krijg je de prijs van het ticket (exclusief administratiekosten) terug.

AANVULLEN?
De Annuleringsverzekering kent een unieke dekking voor je hond, kat en/of paard. Wanneer je hond kat en/of paard plotseling ernstig ziek wordt of overlijdt dan zijn de kosten van het annuleren van het arrangement meeverzekerd. De toeslagpremie op deze unieke uitbreiding bedraagt slechts 1% van de totale reissom per huisdier. Ook is het mogelijk om een persoon (of zakelijke waarnemer) mee te verzekeren. Ook hiervoor bedragen de kosten 1% van de totale reissom. Vraag naar de mogelijkheden!

REISVERZEKERINGEN
De één kiest voor een luiervakantie aan het strand, de ander voor een sportieve vakantie in de bergen. Gelukkig biedt Unigarant je de mogelijkheid de reisverzekering zó samen te stellen, dat de dekking naadloos aansluit bij jouw vakantieplannen. Zónder dat je premie betaalt voor zaken die je helemaal niet wilt verzekeren.

:: Reis kortlopend: je vakantie verzekerd!
Kortlopende Reisverzekering Garant
Het Garant pakket biedt een ruimere dekking in vergelijking tot het Uitgebreide pakket. Bagage is meeverzekerd tot euro 3.000,--, waaronder foto-, film- en videoapparatuur tot euro 1.500,--. Tevens heb je bij het Garant pakket geen eigen risico. Onder de basisdekking van de Kortlopende Reisverzekering valt: hulpverlening door de ANWB Alarmcentrale. Een essentieel onderdeel van de kortlopende reisverzekering is "Hulpverlening". Bij vrijwel alle schadegebeurtenissen en verzekerde omstandigheden, waarbij de verzekerden hulp nodig hebben, kan de ANWB Alarmcentrale worden ingeschakeld voor het organiseren en uitvoeren van Hulpverlening. Bagage tot max. € 3.000,-- Onvoorziene uitgaven: dit onderdeel omvat het vergoeden van onder andere extra gemaakte kosten ten gevolge van verzekerde schadegebeurtenissen.

Tekst: UNIGARANT

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht