Follow us on Twitter

Inloggen

Email
Wachtwoord

wachtwoord vergeten?
aanmelden

opvakantie.nl

Telefoon & Bezoek!

*ma/vrij; op afspraak*
online beschikbaar
Snelfilterweg 270
3063 JJ Rotterdam
+ 31 (0) 10-2131364

info@opvakantie.nl
KvK. 50269070

(Aan)vraag

Heb je een vraag of kun je de vakantie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een (aan)vraag!

Informatie over Verzekeringen van Unigarant.

Voor persoonlijk advies over de meest gunstige reisverzekering kun je bellen met 010-213 13 64, of mailen naar info@opvakantie meer >>

Contact

Opvakantie.nl / Fresh Travel handelt ook onder de namen Family Jam, Snowcamps en Surfcamps.  Tevens organiseren wij de evenementen "de Freeride Opening" en "Freeride, Fun & Friends".

Waar is het kantoor van opvakantie.nl?

Je vindt ons natuurlijk niet alleen op het internet maar we hebben ook een kantoor waar je langs kunt komen. Opvakantie.nl is gevestigd in Rotterdam op de Snelfilterweg 270  (in de wijk de Esch, vlakbij de snelweg). We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je met de auto dan is het handig om te weten dat je voor de deur kunt parkeren, Gratis Parkeren.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag is het kantoor geopend en kun je ons telefonisch bereiken. De openingstijden varieren omdat wij niet altijd op kantoor aan het werk zijn en soms ook afspraken hebben buiten de deur. Natuurlijk kun je langskomen. Maak dan even een afspraak, want dan maken we tijd voor je vrij om je persoonlijk te adviseren en te helpen met je reis,- of vakantieplannen. Het is ook mogelijk om buiten kantooruren af te spreken als dat je beter uitkomt. Natuurlijk kun je altijd een emailtje sturen.

Alles 24 uur per dag online!

Maar het mooie van opvakantie is dat je natuurlijk wanneer het jou uitkomt op de site kunt rondkijken en je (aan)vraag kunt versturen. Boek je vakantie real time, online of verstuur een vrijblijvende aanvraag. Op elke pagina met vakantie informatie kun je een gerichte aanvraag versturen.
 
Adres en contactinformatie
:: Postadres & bezoekadres
:: Fresh Travel / opvakantie.nl - Snelfilterweg 270 - 3063 JJ Rotterdam 
:: tel: + 31 10 2131364
:: noodnummer + 31 653363296 
:: email: klik hier
:: Internet 

opvakantie surf superspecial

Voor absolute beginners tot ervaren surfers, sinds 2001 de Surf Safari Delux. Leer (beter) surfen in het prachtige Portugal. Vrijwel verlaten stranden, consistente golven, ongedwongen avontuur, gegarandeerd goede tijden én met een brede glimlach naar huis.:: Surf Safari Delux

ingezonden gedicht